Shakleebaby bukan hanya untuk bayi.

Shakleebaby bukan hanya untuk bayi.

Seorang kenalan Chinese berkongsi keseronokannya apabila suaminya sangat menyukai produk Shakleebaby.
Suami beliau pengidap ekzema yang teruk. Beberapa cream telah dicuba dan pelbagai sebab suaminya tidak serasi. Namun dengan set Shakleebaby, suaminya boleh terima. Pertama kerana dapat meredakan rensa yang pesakit ekzema biasa lalui dan kedua sebab baunya yang menenangkan!!!
Ya anak saya yang sulung juga amat suka krim Shakleebaby, amat serasi dengan beliau. Selama ini saya pun akan cuba banyak krim supaya anak saya tak mendapat rensa yang teruk akibat kulit kering kerana ekzemanya.
Shakleebaby pastinya sangat sesuai untuk bayi terutama bayi yang mempunyai kulit yang sensitif.
Image result for dry skin caused by eczema
Contoh radang kulit.
Tidak kurang juga dewasa hari ini yang mempunyai masalah kulit kering yang teruk tanpa disedari ia makin teruk berpunca dari sabun yang kita gunakan.
Image result for dry skin caused by eczema
Kulit kering dan sensitif
Jika anda mempunyai anak atau ahli keluarga yang mempunyai masalah kulit sensitif atau doktor kenalpasti sebagai ekzema pastikan mereka tidak menggunakan sabun mandi biasa tetapi sabun yang memberikan kelembapan pada kulit.
Ya set Shakleebaby sesuai untuk semua peringkat umur dan ia sangat sesuai untuk mereka yang punya masalah kulit sensitif ataupun ekzema.
Shakleebaby adalah set lengkap yang mengandungi sabun mandian, krim dan minyak bayi yang sangat menenangkan.
Mandian Shakleebaby
Minyak Shakleebaby
Krim pelembap Shakleebaby.
Krim yang selamat , lembut dan organik. Jom pilih Shakleebaby!
Read more www.anakkuwiraku.com
Shaklee Baby – Organik (semulajadi) , berkesan dan selamat.

Shaklee Baby – Organik (semulajadi) , berkesan dan selamat.

Meyakini tagline Shaklee ; semulajadi, berkesan dan selamat menjadikan anak saya teruja dengan set Shaklee baby yang baru….

Ya kami beli 4 set terus memudahkan untuk dua anak bujang kami menggunakan tanpa risau kehabisan stok kemudian nanti.

Ya anak kami mempunyai masalah ekzema dari kecil, namun begitu kami prihatin dengan jenis pemakaian sabun dan lotion yang mereka perlukan memandangkan kulit mereka adalah jenis sensitif.

Buat masa ni mereka sangat serasi dengan set Shaklee baby ini dan kami amat berpuashati melihat kesan ke atas kulit anak kami terutama Addin.

Yes walaupun set ini mungkin khusus untuk bayi namun alhamdulillah ia memberi kesan yang positif setelah melihat Addin menggunakannya. Ini kerana Addin mempunyai masalah kulit yang kering. Maka dengan ini boleh saya katakan ia juga sesuai untuk orang dewasa menggunakannya.

Oh ya, tak lama lagi akan keluar set untuk orang dewasa pula….

So nantikan kedatangannya tak lama lagi

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
 Nak beli produk Shaklee ? Nak JOIN AHLI Shaklee ?
Nak Duit Tambahan melalui Shaklee?

 Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
 Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 📲 Call/Whatsapp : 012-853-5689

♛ Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com
Telekung wangi menjadikan bersemangat nak pakai – Pengedar Shaklee Miri  dan Terengganu

Telekung wangi menjadikan bersemangat nak pakai – Pengedar Shaklee Miri dan Terengganu

Gambar ehsan google

Trend hari ini ramai yang suka telekung berwarna…mungkin kerana ia lebih mudah untuk dijaga berbanding dengan warna putih. Walaupun berwarna warni namun penjagaan telekung bukan hanya pada zahir yang nampak dengan mata sahaja.

Percaya tak bau juga memainkan peranan….bila kita pakai telekung dan telekung tu dah lama tak berbasuh…memang bau dia kussss semangat.

Tadi ni saya baru basuh telekung…saya lebih suka basuh asing berbanding campurkan dengan pakaian lain di dalam mesin basuh.

Saya akan rendam dengan dua bahan ni

Jika telekung putih, memang bersih dan paling best wangi dia sangat semerbak harumnya.

Saya mula minat dengan serius guna dua ni untuk pakaian bila adik ipar saya share mengapa baju anak-anak dia sentiasa harum….rupa-rupanya sebab guna pencuci pakaian Shaklee.

Pencuci sabun Shaklee  juga sesuai untuk mencuci pakaian bayi ditambah kulit bayi sangat sensitif.
Ya ia juga pencuci sabun yang selamat dan sangat sesuai untuk membasuh pakaian anak yang mempunyai masalah ekzema terutamanya. Ini kerana penjagaan anak ekzema perlu lebih perhatian agar ia tidak menjadi semakin teruk akibat kesan sabun.

So jika anda mahu telekung anda wangi dan ditambah menggunakan sabun yang selamat untuk kulit…jom cuba pencuci pakaian Shaklee ini. Serius menjimatkan dan yakin berpuashati!

Boleh direct mesej saya di www.wasap.my/60128535689 untuk pertanyaan lebih lanjut.

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
Nak beli produk Shaklee ? Nak JOIN AHLI Shaklee ? Nak Duit Tambahan melalui Shaklee?
 Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 📲 Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com