“Saya tak makan vitamin sebab saya tak sakit.” kata Rai pada sahabatnya Min.
Namun sesuatu yang Rai tak sedari ialah vitamin bukanlah ubat. Ia tidak diambil waktu sakit kerana vitamin adalah makanan tambahan yang diperlukan demi mengisi kekosongan nutrien yang tidak lengkap sepanjang pengambilan harian.

Shaklee Anakkuwiraku

Saya mengenali Shaklee 15 tahun dahulu kerana sering mengidap migraine. Saya sering tidak ke kelas / kuliah disebabkan sakit kepala yang teruk sehingga muntah-muntah dan ianya berlarutan. Tidak mampu menanggung kesan ubat yang berlarutan, kawan saya [ kini suami saya] memperkenalkan Shaklee kepada saya.

Bermula dengan satu tin Energizing Soy Protien saya dapati secara perlahan-lahan saya dapati migraine saya makin berkurang. Ditambah roomate saya Faiz turut serta menjadi ahli Shaklee kerana masalah menstrual beliau.

So selepas beberapa bulan saya buat keputusan untuk sertai ahli atas dua sebab

1. Nak terus amalkan vitamin ini, dan saya nak kongsikan dengan kawan-kawan kebaikan vitamin ini.

2. Menjana pendapatan sampingan sambil meneruskan pengajian di Universiti.

Ada entry yang saya tulis sebelum ini mengenai Shaklee….jemput BACA DI SINI.

Alhamdulillah kini dah 15 tahun saya bersama Shaklee. Syukur kerana ia sangat membantu saya sepanjang mengandung, menyusu anak dan kami masih meneruskan sehingga hari ini sebagai makanan tambahan yang diperlukan.

Bukan sahaja ia membuka peluang biz kepada ramai kawan saya yang surirumah untuk menjana pendapatan tambahan malah ia membuka lembaran baru buat kami dapat melihat dunia dengan trip-trip Shaklee tawarkan, alhamdulillah.

Kini lebih mudah kerana kebanyakan menjalankan Shaklee secara online. Alhamdulillah syukur pada ALLAH, ia lebih mudah berbanding saya mula-mula join Shaklee 15 tahun dulu.

Jika anda berminat untuk menyertai kami, jom email atau call kami untuk lebih lanjut.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Penghantaran Shaklee Miri, Sarawak, Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

 Untuk maklumat lanjut untuk keahlian / pembelian produk atau jana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 Call/Whatsapp : 012-853-5689

 Salam sayang dari

 N @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com