Ibu menerima beberapa email yang bertanyakan adakah ada lagi trial pack untuk mereka yang ingin mencuba…jawapannya ialah sudah tiada memandangkan ESP kotak sudah tiada dalam pasaran. Bagaimanapun puas ibu cuba memikirkan bagaimana ibu dapat membantu kawan2 baru ibu terutamanya yang ingin mendapatkan set selepas bersalin mahupun semasa mengandung dengan harga yang berpatutan disamping mendapat manfaat yang sama bagi set family wellness Shaklee.
Setelah banyak berdoa untuk bagaimana ibu dapat membantu mereka ini, ibu teringat canister meal shake Addin dalam almari. Ibu mula membelek semula kandungan yang terdapat dalam Meal Shake… ya betul Meal Shake merupakan multivitamin dalam bentuk bancuhan air di samping ia juga mengandungi protin. Rasa Meal Shake sangat sedap berbanding Protin, ianya rasa seperti ice cream vanila. Maka ibu membuat kesimpulan bahawa set family wellness Shaklee yang terdiri daripada ESP, Vitalea(multivit), Vit C dan B Complex boleh digantikan dengan set Wellness 3 yang ibu yakin ia sama seimbang.
Satu canister of Meal Shakee boleh di consume dalam dua bulan jika ianya diminum dengan tambahan air milo atau susu atau air jus. Manakala vitamin B complex bertahan untuk dua bulan dan vitamin C dapat bertahan selama 6 bulan. Sangat menjimatkan, ini kerana harga Welness 3 ini hanyalah RM218 -harga ahli ( termasuk postage RM10).
Bagi ibu yang akan bersalin, jika berkemampuan anda bolehlah menambah zinc dan alfalfa untuk mempercepatkan baiknya luka disamping untuk boost susuibu. Untuk mengetahui detail vitamin boleh baca dalam post ibu sebelum ini.
Bagi mereka yang ingin membeli harga ahli hanya gunakan ID ibu 395863 untuk membeli. Sesungguhnya ibu suka berkongsi dengan semua orang betapa seronoknya mendapat makan tambahan yang berkualiti dan memberikan kesejahteraan pada diri dan keluarga.

Read more www.anakkuwiraku.com